Obiščite nas na Festivalu zdravja!

Lekarna Ljubljana vabi na 5. Festival zdravja, ki se bo  letos odvijal na Gospodarskem razstavišču. Festival bo potekal v soboto, 2.6.2015, od 9. do 17. ure. Dogodek je namenjen druženju vseh generacij, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja.

Opravili boste lahko vrsto brezplačnih preventivnih meritev in se o svojem zdravju posvetovali s strokovnjaki. Na festivalu se bo predstavil tudi projekt ZdraveArterije.si, kjer boste lahko prišli do meritve gleženjskega indeksa, izvedeli več o periferni arterijski bolezni in dobili veliko informativnega ter tudi zabavnega materiala. Za vse tiste, ki boste s pomočjo našega študenta medicine rešili vprašalnik o dejavnikih tveganja, pa smo pripravili majhno darilce.

Na festivalu se boste lahko posvetovali z magistri farmacije o pravilni in varni uporabi zdravil ter zdravem življenjskem slogu, spoznali ustrezne vaje za zdravo gibanje, otroci pa se bodo lahko udeležili različnih ustvarjalnih in poučnih delavnic. Na dan dogodka bodo na voljo ugodni nakupi izdelkov za ohranjanje zdravja.

Rezervirajte si prvo junijsko soboto za svoje zdravje in obiščite Festival zdravja. Vstopnica je dobra volja!

Deli to stran